Transport si retururi

Livrarea se face prin curier rapid GLS pe teritoriul Romaniei.

Livrare 1-2 zile =>20RON(transport) + 6RON(ramburs)

Comenzi peste 350RON - Transport GRATUIT pentru livrare 1-2zile

======================================================

Livrare 3-5 zile =>15RON(transport) + 6RON(ramburs)

Comenzi peste 250RON - Transport GRATUIT pentru livrare 3-5zile

Tip Livrare Transport Ramburs Transport Gratuit
Livrare 3-5zile 15 RON +6 RON >250 RON
Livrare 1-2zile 20 RON +6 RON >350 RON

Timpul mediu de livrare poate varia in functie de incarcarea curierilor dar acesta poate varia intre: 24 si 72 ore

Politica de retur

Produsele din categoria resigilate nu beneficiaza de politica de retur.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele noastre. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea produsului (mai putin valoarea transportului).

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Rambursarea se va face in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str Raul Vedea, Nr 12-16 Sector 4, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de I STICK IT SRL ne puteti contacta telefonic la numarul +4 0770180791.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.